In English 
 Skräddarsydd programmering 
 WordPress eller annat CMS 

Var med och förhandla fram ditt pris. Kontakta oss!

I Online – du och din webbplats

Du kan precis som alla andra vara online. Oavsett om du är privatperson eller företag har du rätt att presentera dig eller dina tjänster på en webbsida. Du väljer hur den ska se ut och hur den ska vara en del av dig eller dina affärer. Du kan läsa mer på: https://begacom.eu/i-online/


Privatlektioner i webbprogrammering

Vill du lära dig webbprogrammering? Vi erbjuder möjligheten att lära sig PHP genom att man går på privatlektioner. Vi är flexibla när det gäller tider vilket betyder att vi lätt kan bestämma tider utanför de vanliga tiderna.

Så, vill du ha möjlighet att lära dig på kvällar och helger är det här en bra möjlighet för dig. Det viktigaste är att du lär dig programmering. Du kan läsa mer på: https://begacom.eu/programmering/


Plugins för WordPress

Använder du WordPress? Vi utvecklar lämpliga plugins / tilläggsprogram som du som WordPress-användare kan ha nytta av. Det har vi arbetat med i några år nu och är stolta över det vi kan erbjuda.

Du kan se våra plugins på: https://begacom.eu/plugins-for-wordpress/Produkter

Vi har utvecklat språkmodul för webbsidor och CV Online som kan vara väldigt användbara online. I dagsläget är det så att man installerar dem på den egna servern och kan använda dem där. Kontakta oss gärna för mer information .

Språkmodul


CV Online


Målet är att skapa en ny relation, ny tillfredsställelse och njuta av kvalitén.